BARTIN ’ın Kozcağız beldesinde, eğitim gören talebeler yararına düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesi dualarla açıldı. Kermesin açılış törenine, Kozcağız Belediyesi Başkanvekili Besim Tasmacı, İl Genel Meclisi üyesi Savaş Buyurman, Bartın Gerçek Gazeteciler Derneği Başkanı Süleyman Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermeste; et döneri, ev mantısı, çeyizlik ürünler, köfte çeşitleri, pasta ve börek çeşitleri, bay-bayan giyim ve mobilya ürünlerine kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alıyor. El emeği göz nuru çeyiz eşyası ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu Hayır Çarşısı kermesi 28 Mayıs’a kadar açık kalacak. Kozcağız merkezde açılan kermesten elde edilecek gelir yurtta kalan talebeler için kullanılacak. Dernek yönetimi, eğitim gören talebeler yararına düzenlenecek kermese tüm vatandaşları davet etti.


0
Kozcağız’da Hayır Çarşısı Dualarla Açıldı
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.


