Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2022 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Köylere Dadanan Hırsızlar Yakalandı

Yenice ilçesine bağlı Derebaşı ve Yortan beldesi köylerinde kablo, çeşitli bakır ile ev eşyalarını çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Derebaşı ve Yortan beldesi köylerinde telefon kabloları, çeşitli bakır ile ev eşyalarının çalınması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde S.T. (38) ve N.D. (44) isimli şüphelilerin hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin çalışmaları ile yakalanan şüphelilerin çaldıkları kabloları ve bakırları bölgede hurdacılık yapan O.T. (35) ve Ş.K.’ya (64) sattığı belirlendi. Şüphelilerden S.T.’nin 8, N.D.’nin ise 10 ayrı suç kaydığı bulunduğu öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, malzemeleri satın alan hurdacılara da para cezası kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin