Yenice ilçesine bağlı Derebaşı ve Yortan beldesi köylerinde kablo, çeşitli bakır ile ev eşyalarını çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Derebaşı ve Yortan beldesi köylerinde telefon kabloları, çeşitli bakır ile ev eşyalarının çalınması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde S.T. (38) ve N.D. (44) isimli şüphelilerin hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin çalışmaları ile yakalanan şüphelilerin çaldıkları kabloları ve bakırları bölgede hurdacılık yapan O.T. (35) ve Ş.K.’ya (64) sattığı belirlendi. Şüphelilerden S.T.’nin 8, N.D.’nin ise 10 ayrı suç kaydığı bulunduğu öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, malzemeleri satın alan hurdacılara da para cezası kesildi.


Köylere Dadanan Hırsızlar Yakalandı
Kastamonu 5 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kastamonu’da 2 otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, Doğu Çevreyolu Taşköprü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan E.M.M. (27), N.Ç. (47), İ.Ç. (21) Ü.Ö. (33), H.K.Ö. (6) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


