Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2022 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Köylere Dadanan Hırsızlar Yakalandı

Yenice ilçesine bağlı Derebaşı ve Yortan beldesi köylerinde kablo, çeşitli bakır ile ev eşyalarını çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Derebaşı ve Yortan beldesi köylerinde telefon kabloları, çeşitli bakır ile ev eşyalarının çalınması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde S.T. (38) ve N.D. (44) isimli şüphelilerin hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin çalışmaları ile yakalanan şüphelilerin çaldıkları kabloları ve bakırları bölgede hurdacılık yapan O.T. (35) ve Ş.K.’ya (64) sattığı belirlendi. Şüphelilerden S.T.’nin 8, N.D.’nin ise 10 ayrı suç kaydığı bulunduğu öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, malzemeleri satın alan hurdacılara da para cezası kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
temin duzce gecisinde arefe gunu trafik akici ilerliyor q7W7jkw2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.

Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.

Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin