blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Köye inen kurtlar inek ve köpeği telef etti

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde köye inen kurt sürüsü, bir köpeği ve ineği telef etti.
Olay, gece saatlerinde Devrekani ilçesi Kurt köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sürü halinde köye inen kurtlar, bir köpeği ve girdikleri ahırdaki ineği telef etti. Sabah saatlerinde köpeğin ve ineğin telef olduğunu gören vatandaşlar, güvenlik kamerası imgelerini incelediklerinde kurtlarla karşılaştı.
Güvenlik kamerasına yansıyan imajlarda kurtların köye indikleri ve bir köpeği kovaladıkları görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mehmet Altıparmak: “Çok kötü bir hakem performansı vardı”

Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak, Çorum FK maçının akabinde, "Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Alışılmış bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı" dedi.
Trendyol 1. Lig’in birinci haftasında Amed Sportif Faliyetler, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. Maça istedikleri başladıklarını, lakin gol bulamadıklarını belirten Altıparmak, hakemin performansını beğenmediğini lisana getirdi.
Gol konumlarını değerlendiremediklerini lisana getiren Altıparmak, "Maçın birinci 20 dakikasında hem istediğimiz oyunu oynadık hem istediğimiz gerileri yaptık. Tahminen golü atmış olsaydık bundan çok farklı şeyler de olabilirdi. Dönemin birinci maçı olması, deplasmanda ligde şampiyonluğa oynayan rakibimize karşı aslında istediğimiz şeyleri yaptık. Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Natürel bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı. Bizim ismimize çok berbat hakem performansı vardı. Çorum FK için âlâ oldu, zira bütün kararlarını onların lehine verdi. Lakin bu bir mazeret değil. Girdiğiniz vakit atacaksınız. Çorum FK girdiği durumları kıymetlendirdi. Bizim kırmızı kart gören oyuncumuzun yaptığı durumun birebirini Eze beş sefer yaptı, rakipten birçok kişi yaptı. Fakat ne yazık ki onlara gereken cezai muidiler uygulanmadı. Çok makûs bir hakem performansı vardı. Dönemin birinci maçı mağlup olduk. Üzgünüz, gelen taraftarlarımızı galip olarak göndermek istiyorduk lakin ligin ilk maçı. Lig devam ediyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Erzurumspor maçına hazırlanacağız. Çorum FK’ya da muvaffakiyetler dilerim" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin