Köye inen ayı, ağaçları kırıp elmaları yedi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Köye inen ayı, ağaçları kırıp elmaları yedi

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde köy merkezine kadar inen ayı, bahçedeki ağaçları kırarak üzerindeki elmaları yedi. Ayıların tıpkı köyde 5 sefer daha ağaçlara ziyan verdiği öğrenildi.

İnebolu ilçesine bağlı Ayva köyünde bahçeye giren ayılar ağaçları kırdı. Köy merkezine kadar inen ayı, bahçede bulunan ağaçlara ziyan vererek kollardaki elmaları yedi. Ayıların birebir köyde daha evvel 5 sefer daha ağaçlara ve bahçelere ziyan verdiği öğrenildi. Köylüler, bahçelerine ziyan veren ayıyla ilgili tahlil üretilmesini istedi.

“Galiba birlikte yaşamayı öğreneceğiz”

Komşusunun bahçesini cep telefonu ile görüntüleyen Mustafa Fakazlı, “Biraz kaba davranmışsın, keşke kibar olsaydın. Ne yapalım galiba birlikte yaşamayı öğreneceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
300 ogrenci tirda sinemayla bulustu 9w7pxE13
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

300 öğrenci tırda sinemayla buluştu

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde 300 öğrenci ’Gezen Sinema Tırı’ sayesinde sinema filmi izledi.

Hanönü Kaymakamlığı, Hanönü Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü ile Sanat İçin Yola Çık Derneği iş birliğinde yürütülen ’Gezen Sinema Tırı’ projesi kapsamında Hanönü ilçesinde yaklaşık 300 öğrenci sinema keyfi yaşadı. İlk ve orta okul öğrencileri sinema filminin ardından büyük sevinç yaşadı.

Hanönü Pazar Yerinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler ile birlikte veliler de sinema filmini izlediler.

Yapılan etkinliğe ilçe Kaymakamı Emre Oktay katılarak öğrenci ve velilerle sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin