Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

Köye inen ayı, ağaçları kırıp elmaları yedi

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde köy merkezine kadar inen ayı, bahçedeki ağaçları kırarak üzerindeki elmaları yedi. Ayıların tıpkı köyde 5 sefer daha ağaçlara ziyan verdiği öğrenildi.

İnebolu ilçesine bağlı Ayva köyünde bahçeye giren ayılar ağaçları kırdı. Köy merkezine kadar inen ayı, bahçede bulunan ağaçlara ziyan vererek kollardaki elmaları yedi. Ayıların birebir köyde daha evvel 5 sefer daha ağaçlara ve bahçelere ziyan verdiği öğrenildi. Köylüler, bahçelerine ziyan veren ayıyla ilgili tahlil üretilmesini istedi.

“Galiba birlikte yaşamayı öğreneceğiz”

Komşusunun bahçesini cep telefonu ile görüntüleyen Mustafa Fakazlı, “Biraz kaba davranmışsın, keşke kibar olsaydın. Ne yapalım galiba birlikte yaşamayı öğreneceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin