KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
6718ba3f1d335
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Ekim, 2024 11:56 tarihinde yayınlandı
0
0

KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında 2024 Yılı tahsisatlarının değerlendirildiği komisyon toplantısı, Vali Mustafa Yavuz Başkanlığı’nda yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Genel Sekreter Yardımcıları, ilgili Birim Müdürleri ve Komisyon Üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda, 2024 Yılı KÖYDES Programı’nda yer alacak projeler ile önceki yıllarda başlatılan ve halen devam eden çalışmaların genel durumu masaya yatırıldı. İhtiyaç duyulan yeni projeler de görüşülerek değerlendirmeye alındı. KÖYDES kapsamında ilçelerde süren ve planlanan projeler hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci tarafından bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, programın uygulanmasında karşılaşılan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve çözüm önerileri tartışıldı. Toplantı, projelerin hayata geçirilmesinde karşılaşılan zorlukların çözümüne yönelik istişarelerle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saanay
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Nisan, 2026 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Keskinkılıç’tan 3 Nisan ve KARDEMİR Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 3 Nisan Sanayi Günü ve KARDEMİR’in kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Keskinkılıç, 3 Nisan 1937’nin yalnızca bir fabrikanın temellerinin atıldığı gün olmadığını, Türkiye’nin iktisadi bağımsızlık yolunda attığı önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

KARDEMİR’in “fabrika yapan fabrika” unvanıyla Türk sanayi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, bu sürecin Cumhuriyet’in sanayi hamlesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Karabük’ün küçük bir yerleşimden sanayinin merkezlerinden biri haline geldiğini dile getiren Keskinkılıç, kentin işçisi, mühendisi ve sanayicisiyle Türkiye’nin üretim gücünü temsil ettiğini kaydetti.

3 Nisan’ın emeğin ve alın terinin günü olduğuna dikkat çeken Keskinkılıç, sanayiye katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin