Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yolun ortasında oluşan çukurdan su içen karaca cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
İlçeye bağlı Toprakcuma köyü yolunda aracıyla seyir halinde olan şoför, yol ortasında oluşan çukurdan su içen karacayı fark etti. Karaca, bir müddet daha su içtikten sonra gecenin karanlığında gözlerden kayboldu. O anları ise şoför cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.


Köy yolundaki karaca kamerada
Ordu’da sel suları evin balkonundan şelale gibi aktı
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan aşırı yağışlar sonucu sel suları bir evin balkonundan şelale gibi aktı.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Tepealan Mahallesi’nde etkili olan şiddetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin farklı noktalarında taşkınlar meydana gelirken, bir noktada ise ilginç bir görüntü oluştu. Olgun Cört’e ait evin içerisinden geçerek balkondan caddeye şelale gibi akan sel suları büyük hasara neden oldu. Yağışlarla birlikte bölgede heyelanlar da meydana geldi. İlçenin farklı noktalarında yaşanan toprak kaymaları sonucu bazı yapılar ve araçlar zarar gördü.
Şiddetli yağış nedeniyle oluşan sel, vatandaşları da tedirgin etti. O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi.
Bölgede yağışın devam ettiği öğrenildi.

