Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yolun ortasında oluşan çukurdan su içen karaca cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
İlçeye bağlı Toprakcuma köyü yolunda aracıyla seyir halinde olan şoför, yol ortasında oluşan çukurdan su içen karacayı fark etti. Karaca, bir müddet daha su içtikten sonra gecenin karanlığında gözlerden kayboldu. O anları ise şoför cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Köy yolundaki karaca kamerada
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

