Karabük Postası tarafından
05 Ekim, 2023 20:10 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Köy yoluna çıkan ayı kamerada

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde köy yolunda koşan ayı, hafif ticari araçtaki yolcunun kamerasına yansıdı. İlçeye bağlı Ovaköseler köyü yolunda seyir halinde olan hafif ticari aracın önüne ayı çıktı. Aracın önünde bir süre koşan ayı daha sonra ormana girip gecenin karanlığında gözlerden kayboldu. O anlar ise araçtaki yolcunun cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

21 ilin geçiş noktasında bayram tatili hareketliliği başladı

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda bayram trafiği hareketliliği başladı.
Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesinin akabinde memleketlerine gitmek isteyenlerin seyahati erkenden başladı. İstanbul’un Karadeniz’e temasının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli rampalarında hareketlik artarken trafik akıcı olarak sağlanıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube grupları de bölgede aksiliklere karşı kontrollerini sürdürürken yoğunluğun Arefe günü ile bayramın birinci günün de artması bekleniyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.