Karabük Postası tarafından
07 Ocak, 2016 15:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy ve Mahalle Muhtarlarından Uysal’a Ziyaret

Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ragıp Tunç Başkanlığında ve 19 Köy Muhtarı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Konuklarını Toplantı Odası’nda ağırlayan Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “1 Kasım seçimlerinde Karabük’te ülke genelinde olduğu gibi AK Parti lehine büyük başarı ile sonuçlandı. Karabük’ten iki milletvekili çıktı, bunlar sizin destek ve gayretlerinizle oldu. Bugün ülkemizde güçlü bir iktidara sahip olmanın nimetlerini yaşamaktayız. Çünkü ülkemizin etrafı ateş çemberine döndü bu ülkenin birliğini ve beraberliğini sağlamakta ancak güçlü bir iktidarla olacaktır. Ben öncelikle 1 Kasım seçimlerinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bugünde nezaket gösterip bu yüce mecliste bizi ziyaret etmenizden dolayı duyduğum memnuniyeti belirtiyorum. Üniversiteyi birlikte kurduk bugünlere birlikte getirdik. Birlik olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. İnşallah bundan sonra Karabükümüzün her türlü sorununu birlikte çözeceğiz. Bizler gücümüzü milletimizden ve muhtarlarımızdan alıyoruz. Sizler bulunduğunuz köylerde milletin adına devlet nezdinde iş gören insanlarsınız. Muhtarlar devletin en ücra noktasında temsilcileridir. Sizlerle her zaman istişare içinde olacağız. Sizlerin ne emri olursa onları gücüm yettiği oranda takipçisi olacağımı burada bir kez daha belirtmek istiyorum. Tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi. Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ragıp Tunç, “Bizleri kabulünüzden ve sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerin her zaman yanında olacağınızdan en ufak şüphemiz yok. Sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Her zaman yanınızdayız. Karabük’e büyük hizmetleriniz oldu. Bundan sonra da Karabük ve ülkemize büyük hizmetlerinizin olacağından eminiz, başarılar diliyoruz. 1 Kasım’da ülkemiz için güzel bir tablo ortaya çıktı. Milletimize, Karabükümüze hayırlı olsun.” dedi. Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği ile günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Isınmak için yaktığı ateş, yangına neden oldu

Düzce merkeze bağlı Aziziye Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın giriş katında İ. A. isimli şahıs ısınmak için yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu. Daire oturulamaz hale gelirken çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın, gece saatlerinde Aziziye Mahallesi’nde Oğuz sokakta bulunan 3 katlı binanın giriş katında, İ. A.’nın yaşadığı dairede çıktı. Edinilen bilgilere göre İ. A. isimli şahıs yaşadığı dairede havanın soğuk olması sebebiyle ateş yaktı. Ancak kıvılcımlar evin içine sıçradı. Kısa sürede büyüyen alevlere müdahale edemeyen İ. A. durumu hemen üst katta bulunan abisi Zeki Akkaya’ya haber verdi. Abi Zeki Akkaya’nın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederek yangının üst katlara sıçramadan kontrol altına aldı.
Üst katta oturan İ. A.’nın ağabeyi Zeki Akkaya, yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kardeşim bize geldi, ev yanıyor dedi, ortadan kayboldu. Evin içinde ateş yakmış muhtemelen, ondan çıktı yangın" diye konuştu.
Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, yangının çıktığı daire kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin