Köy muhtarlarından Başkan Sözen’e teşekkür ziyareti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Kasım, 2021 11:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Köy muhtarlarından Başkan Sözen’e teşekkür ziyareti

Eflani ilçesine bağlı köy muhtarları, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’i ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete Eflani İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydın, Eflani Köy Muhtarları Derneği ve aynı zamanda Eflani Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyesi Vasfi Karagözoğlu, Birlik Muhtarı Zeynel Alpay ve ilçe köy muhtarları katıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Başkan Sözen, yapılan her çalışmada Eflani İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Eflani’deki köylere ve vatandaşlara hizmet etmekten onur ve gurur duyduklarını söyledi.
Başkan Sözen, devletin imkanları doğrultusunda il ve ilçeler için yapılması gerekiyorsa yaptıkların ifade ederek şunları söyledi: “Bütçe ve devletimizin imkanları dahilinde elimizden ne geliyorsa yapabileceğimizin en iyisini sizler için yapmaya çabalıyoruz. Devletimizin desteği ile bu zamana kadar artan bir bütçe ile diğer ilçelerimizde olduğu gibi Eflani ilçemizde de birçok problemi çözdük ve çözmeye de devam ediyoruz. Tabi burada bu işler yapılırken en büyük görev ilçenin İl Genel Meclis üyelerine düşüyor. Her ilçenin kendine göre öncelik ve hassasiyet arz eden konuları olabilir. Burada ilçenin önceliklerini, hassasiyetlerini; o ilçenin İl Genel Meclis Üyesi, İlçe Kaymakamı başkanlığında muhtarımızla beraber belirliyor ve tespit ediyor. Bizlerde imkanlar doğrultusunda bunları karşılayama çalışıyoruz.”
“2021 yılı geneli değerlendirecek olursak gerçekten güzel çalışmalar yapıldı” diyen Sözen, “Eflani özelinde güzel planlamalar ve çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalardan da her köyümüz hemen hemen faydalandı. Bu yılki programda Eflani’de 14 kilometre BSK (sıcak asfalt) çalışması gerçekleştirildi. Yapılan asfalt evladiyelik bir çalışma. Son 3 yıldır kendi asfaltını üreten bir kurum haline geldik. Kurmuş olduğumuz asfalt plenti bölgemizin en güçlü asfalt plenti durumundadır. Makine parkı, asfalt plenti, konkasörlerimiz, finişer yani işin yapılmasını gerektiren her şey kendimize ait. Tabi bunların yapılması için çok büyük paralar ve emekler harcadık ama ömürlük yatırımlar yapılmış oldu. Bundan 40-50 yıl sonrasına hizmet edecek yatırımlar yapıldı” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendilerini uyaran adami darp eden sahislar otomobili birakip kacti 3vR4Bp39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendilerini uyaran adamı darp eden şahıslar otomobili bırakıp kaçtı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 şahıs, trafikte kızını rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran adamı darp edip otomobili yolda bırakarak kaçtı. Darp edilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tosya ilçesi Rıhtım Boyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. isimli vatandaş otomobiliyle, kızı S.K. ise motosikletiyle evlerine gitmek için arka arkaya seyir halindeyken, aynı yöndeki bir otomobildeki 3 genç, S.K. idaresindeki motosikleti taciz etti. Durumu fark eden H.K. aracını durdurarak, otomobildeki gençleri uyarmak istedi. Araçta bulunan 3 genç, çıkan tartışma sırasında H.K.’yi darp etti. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Olayın ardından 3 genç, bulundukları otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen H.K. sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay yerinde bırakılan otomobilin sahibinin oğlu olduğu öğrenilen ve olaya karıştığı değerlendiren 1 kişiyi olay yerinin yanında bulunan okulun bahçesinde yakaladı. Şahıs, polis merkezine götürdü. Şahısların olay yerinde bıraktığı otomobil ise otoparka çekildi.

Olayın S.K.’nin kullandığı motosikletin trafikte şahıslar tarafından taciz edilmesiyle başladığını ifade eden gördü tanığı Akif Dalsız, “Ben sesler üzerine geldiğimde, kızın babası, ‘ayıp değil mi, gençlik böyle olur mu’ diyordu. Daha sonra çocuk adamın yakasına yapıştı, adam da onun yakasına yapıştı. Büyüğe hiç saygı yok. Ayırmaya kalktığımızda ilk önce kıza vurdu. Babası, ‘ne yapıyorsun’ derken ona saldırdılar. Millette ahlak kalmamış, bu gençlik nereye gidiyor bilmiyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek” dedi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin