Reklam
Reklam

Köy Muhtarları Sözen’e  Beklenti ve Taleplerini İletti

67861567809a2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Ocak, 2025 10:42 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanı Ragıp Tunç ve Muhtarlardan oluşan heyet İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve İl Genel Meclis Üyesi Hasan Erbozkurt’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette 2024 yılındaki çalışmalarından dolayı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkür ederek 2025 yılı beklenti ve taleplerini ilettiler.

Başkan Sözen, Safranbolu Muhtarlar Derneğinin gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, muhtarlarla mesai arkadaşları olduklarını ve elde edilen başarının da uyum içinde çalışarak oluştuğunu söyledi.

İl Özel İdaresi’nin çok geniş ve devasa bir kurum olduğunu belirten Başkan Sözen, “Karabük İl Özel İdaresi gerçekten çok büyük bir aile. Bu ailenin içerisinde uyum ve özveri içerisinde çalışarak her yıl olduğu gibi bu yılda güzel işler başardık. Bu uyumu yakaladığımız içinde yapılmaz ve olmaz denilen işleri başardık. Siz muhtarlarımızın da sorumluluk sahanızda bizlere verdiğiniz destekler ile birlik ve beraberlikten doğan güç ile iyi işler yapıyoruz. Yapılan bu çalışmaların sonucunda bize teşekkür mahiyetinde buraya gelmeniz bu inceliği göstermeniz bile hiçbir şey ile ölçülemez. Bizlerde bu nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar tarafından; İl Genel Meclis Başkanı ve Safranbolu İl Genel Meclis Üyemiz Hasan Erbozkurt’a plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

CHP’li eski İl Başkanlarından ortak açıklama

UST MANSETCHPli eski Il Baskanlarindan
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 15:05 tarihinde yayınlandı
0 0

“Partimizi kayyumlar değil, üyelerimiz yönetir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük teşkilatında geçmiş dönemlerde il başkanlığı görevini üstlenen Adnan Yüce, İsmail Yılmaz, Erdoğan Dinçel, Bayram Karadağ, Abdullah Çakır, Hasan Öztürk, Suat Atalay ve Zeki Karadayı, son günlerde kamuoyunda tartışılan “mutlak butlan” kararına ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

Eski il başkanları, söz konusu girişimlerin hukuk devleti ilkeleriyle bağdaşmadığını savunarak, bunun CHP’nin kurumsal yapısına ve Türkiye demokrasisine zarar vereceğini ifade etti. Açıklamada, CHP’nin son seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi konumuna yükseldiğine dikkat çekilerek, yaşanan sürecin partinin iktidar yürüyüşünü engellemeye yönelik bir hamle olduğu öne sürüldü.

Ortak açıklamada, demokratik siyasetin kişisel hesaplar üzerinden değil, parti tüzüğü, üyelerin iradesi ve hukukun temel ilkeleri doğrultusunda yürütülmesi gerektiği vurgulandı. Olağan süreçlerle alınmış kararların ve örgütlerin ortaya koyduğu ortak iradenin yok sayılmasına yönelik girişimlerin demokrasiye zarar verdiği belirtilerek, bu durumun kamuoyunda gereksiz tartışmalara yol açtığı kaydedildi.

Eski il başkanları, CHP’nin enerjisini geçmişe dönük hukuki tartışmalara harcamak yerine toplumun gerçek sorunlarına odaklanması gerektiğini ifade etti. Açıklamada, “Mutlak butlan” üzerinden yürütülen girişimlerin ülkeye, ekonomiye, partiye ve örgütlere zarar verdiği savunularak, tüm partililer birlik ve dayanışma içerisinde hareket etmeye çağrıldı.

Genel Başkanın liderliğinde sağduyunun hakim olması gerektiğinin vurgulandığı açıklamada, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ülkenin en köklü siyasi partilerinden biri olduğu hatırlatıldı.

Açıklamanın sonunda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkenin kurtarıcısı ve Cumhuriyet’in kurucusu büyük bir parti olduğu belirtilerek, “Partimizi kayyumlar değil, üyelerimiz, delegelerimiz ve onların seçtikleri yönetir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin