Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ekim, 2021 07:41 tarihinde yayınlandı
0

KOSGEB Girişimcilik Desteği ile kendi İşlerinin patronu oldular

Vali Fuat Gürel, Safranbolu Küçük Sanayi Sitesinde KOSGEB desteği ile açılan Çavuşoğlu Mobilya, COCOK Ahşap Oyuncak ve ÜMBA Mantı işletmelerini ziyaret ederek firma yetkililerinden üretimini yaptıkları ürünler hakkında bilgiler aldı.

KOSGEB’den aldıkları hibe destek ile baba mesleğini icra eden Çavuşoğlu Mobilya firma sahibi Beytullah Çavuşoğlu’nu işyerinde ziyaret eden Vali Fuat Gürel, hibe destek ile alınan son teknoloji makineler ve üretime yapılan mobilyalar hakkında bilgiler aldı.

GİZEM TOPTAN GIDA FİRMASINA ZİYARET

Safranbolu Karıt Sanayi Sitesinde bulunan Gizem Toptan Gıda İşletmesini ziyaret ederek firma sahibi ve aynı zamanda Safranbolu Karıt Sanayi Sitesi Kooperatifi ikinci başkanı Yaşar Gürleyik ile birlikte işletmeyi gezen Vali Fuat Gürel, ürün çeşitleri ve pazarlaması hakkında bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BÖLGEMİZDEKİ İLK AHŞAP OYUNCAK FABRİKASI COCOK SERİ ÜRETİME BAŞLADI

KOSGEB Girişimcilik Desteğinden faydalanarak açılan ve bölgemizde ilk olma özelliği bulunan COCOK Ahşap Oyuncak Fabrikasını ziyaret eden Vali Fuat Gürel, İşletme Sahipleri Ali Gülşen ve Feyzullah Selçuk ile birlikte işletmeyi gezerek okul öncesi çocukların hem oynayarak hem de öğrenerek eğlenceli vakit geçirebilecekleri tamamen doğal oyuncakları inceleyerek ürünler hakkında bilgiler aldı.

KOSGEB DESTEĞİ İLE BİR MARKA DOĞUYOR

KOSGEB Girişimcilik Desteğinden yararlanan Safranbolu Karıt Sanayi sitesindeki ÜMBA Mantı imalathanesini ziyaret ederek firma sahibi Ümit Aydın ile birlikte işletmeyi gezen Vali Fuat Gürel imalathane bölümünü gezerek ürün çeşitliliği ve pazarlaması hakkında bilgiler alarak çalışan personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İşletme sahiplerine hayırlı, bereketli kazanç temennisinde bulunan Vali Gürel, Sermayesi olmamasına rağmen iş yeri açmak veya iş yerini büyütmek isteyen girişimcilere KOSGEB’in girişimcilere geri ödemesiz hibe ve faizsiz kredi destekleri sunduğunu ifade ederek kendi iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen vatandaşlarımızın hibe ve kredi desteği almak için KOSGEB’e kaydolmalarının yeterli olduğunu söyleyerek, KOSGEB desteklerinden yararlanarak işyeri açan Çavuşoğlu Mobilya sahibi Beytullah Çavuşoğlu, COCOK Ahşap Oyuncak sahipleri Ali Gülşen ve Feyzullah Selçuk ile ÜMBA Mantı sahibi Ümit Aydın’ı istihdama ve ekonomiye verdikleri katkıları dolayısıyla tebrik etti.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e; Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Murat İnan, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Saygın, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9ac5d3b 84de 4287 9e7d 7cfa6fb4517d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
0

ATATÜRK’E HAKARET CEZASIZ MI KALDI?

Atatürk paylaşımıyla gündeme gelen Sağlık-Sen Yöneticisinin Belediye ziyareti tepki çekti

Geçmiş yıllarda Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Karabük Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Çamlıca’nın, Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş ile birlikte Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’yı ziyaret etmesi yeni tepkilere yol açtı.

Yaklaşık üç yıl önce Çamlıca’nın kişisel X hesabından yaptığı ve daha sonra kaldırıldığı belirtilen paylaşımda, Atatürk hakkında “İslami yönü iyi değil”, “İslam’ı yok etmiş” ve “İslam düşmanı” gibi ifadeler kullandığı öne sürülmüştü. Söz konusu görüntülerde ayrıca Çamlıca’nın, Atatürk’ün eleştirilemeyeceği yönündeki toplumsal yaklaşımı sorguladığı ve Cumhuriyet’in kurucusunu yalnızca askeri yönüyle başarılı bulduğunu ifade ettiği görülmüştü.

Paylaşımın kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından Sağlık-Sen Karabük Şubesi Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmış, Nurettin Çamlıca hakkında disiplin süreci başlatılmıştı. Hazırlanan disiplin dosyasının, sendikanın en üst karar organlarından biri olan Genel Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklanmış, Çamlıca’nın ihraç edilebileceği yönünde değerlendirmeler yapılmıştı.

Ancak aradan geçen sürede Çamlıca’nın Sağlık-Sen Karabük Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü öğrenildi. Son olarak Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş’un Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’ya gerçekleştirdiği ziyarette Çamlıca’nın da yer alması, çeşitli kesimlerin yeniden tepkisini çekti.

Kamuoyunda oluşan eleştirilerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında yapılan söz konusu paylaşımlara rağmen Çamlıca’nın görevine devam etmesi tartışma konusu oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin