Köse’den Gazetecilerle 10 Ocak Buluşması

Yusuf Korkmaz tarafından
11 Ocak, 2024 11:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile il genelinde gazetecilik faaliyetlerini sürdüren basın mensupları ile bir araya gelerek günlerini kutladı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Karabük ili genelinde faaliyet gösteren basın mensuplarına yemek organizasyonu tertip etti. Gazetecilerin  Günü'nü kutlayan Başkan Köse;  “Yaklaşık 5 yıl oldu bu göreve başlayalı ve zaman zaman bir aradaydık. Safranbolu Belediyesi adına yaptığımız çalışmalar yerelde ve ulusalda sizlerin yaptığı haberlerle duyuruldu. Sizlerin ne kadar zor şartlarda görevlerinizi başarı ile yapmaya çalıştığınızın farkındayız. An geliyor ailelerinizden uzakta uzun süreler ayrı kalıyorsunuz, an geliyor savaşta, salgınlarda, afetlerde, yangınlarda en iyi görüntüleri yakalamak ve kalemlerinize taşıyarak kamuoyuna duyurmak için mücadele veriyorsunuz. Ben her an yanımızda olduğunuzu bizlere hissettirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin de yanınızda olduğumuzu hiçbir zaman unutmamanız dileği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Başkan Köse konuşmasının ardından yemek organizasyonuna katılan gazeteciler ile tek tek sohbet etti. Programın sonunda Safranbolu Belediyesi tarafından günün anısına hazırlatılan hediye çantaları basın mensuplarına dağıtıldı. Gazeteciler düzenlenen organizasyondan ötürü Başkan Köse’ye teşekkür ederek kendisiyle fotoğraf çektirdi. (Yusuf Korkmaz)
VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Soğuğa aldırış etmedi, soyunup karda yüzdü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde yaşayan bir vatandaş, soğuğa aldırış etmeden soyunarak kalınlığı yaklaşık 1,5 metreye ulaşan karda yüzmeye çalıştı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde esnaflık yapan 53 yaşındaki Kadir Karadağlı, Çelebiler Mahallesi’ndeki meskeninin önünde üzerindeki elbiseleri çıkartarak yer yer 1 metreye ulaşan karın içerisine atladı. Buz üzere havaya aldırmadan kar yığının ortasına atlayan Karadağlı, denizde yüzercesine karın içinde yüzmeye çalıştı. Karadağlı’nın kar yığınına atladığı ve yüzdüğü anlar cep telefonu ile görüntülendi. Bir müddet kar yığınının içerisinde yüzmeye çalışan Karadağlı, her yıl karda yüzdüğünü ve üşümediğini söyledi.
Kar yağışının sevincini bu halde yaşadığını söz eden Karadağ, "Bu sene çok hoş kar yağdı, her yer bembeyaz. Tabiatla iç içe yaşıyoruz. Kar yağmasının sevincini paylaşmak için gördüğünüz üzere, kara atladım. Ben bunu her sene yapıyorum. Geçen sene kar olmadığı için yüzemedim" dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.