blank
Ramazan Öztürk tarafından
05 Mart, 2024 14:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Köse, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Safranbolu Belediye Başkanı ve  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Elif Köse Yerel seçimlere 1 aydan az bir süre kala ziyaretlerine devam ediyor. Beraberinde CHP ilçe Başkanı Bahtiyar Acar, İl Genel Meclis Adayları, Belediye Meclis üye ve adayları ile parti yöneticileri bulunan Elif Köse Barış Mahallesi SAKEM kursiyerlerinin kahvaltı davetine katılım sağlamasının ardından Arma deri fabrikası yönetici ve çalışanlarını ziyaret etti.

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Elif Köse, Safranbolu genelinde dernek, oda, STK, esnaf ziyaretlerini sürdüren Elif Köse aynı zamanda ev, site ve mahalle toplantıları ile de görev süresi boyunca olduğu gibi halkın sesine kulak veriyor. Barış Mahallesi SAKEM Kursiyerlerinin kahvaltı davetine katılan Belediye Başkan adayı Elif Köse ardından gün içerisinde Arma deri fabrikası yönetici ve personelleri ile bir araya gelerek soru, görüş ve önerileri dinledi. (Ramazan Öztürk) blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
03 Ekim, 2025 11:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Birlik Medya’dan  Özçelik-İş Sendikasına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Cumhurbaşkanlığından akredite ve Basın İlan Kurumu'ndan ilan alma yetkisine sahip, Karabük İl Merkezi'nin tek basın kuruluşu olan Karabük Birlik Medya bünyesindeki Karabük Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nurettin Acar, Bölgenin Sesi Gazetesi İnternet Sitesi Yazı İşleri Müdürü Esra Oğuzkaan Özkan, Karabük Postası Gazetesi İnternet Sitesi Muhabiri Simge Aykan, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi 10. Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, yönetim kurulu üyeleri Ali Gürcan Barlas, Hidayet Böyükdoğan, İsa Aydın ve Ali Kaplan  da hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, sendika-medya iş birliğinin önemi  vurgulanırken yeni dönemde sendikanın çalışmaları ve üyelere yönelik hizmetler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kenan Yılmaz, yaptığı açıklamada; haber yapmanın ve kamuoyunu doğru bilgilendirmenin önemine değinerek, basınla olan iş birliğinin sendikal mücadeledeki hayati rolünün altını çizdi. Başkan Yılmaz, Yeni dönemde bu iş birliğini daha da güçlendirerek, üyelerinin hakları ve refahı için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. 

Bizi sosyal medyadan takip edin