Nurettin Acar tarafından
03 Kasım, 2022 14:16 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 04.11.2022 11:20
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Köse: “Ben Değil Biz Diyoruz”

Safranbolu’ya olan büyük sevgisi ile tanınan Belediye Başkanı Elif Köse “Halkımızla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu. Şeffaf ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile üç yılı aşkın bir süredir Safranbolulu vatandaşlarla birlikte çok güzel projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Köse, “Yaptığını iş her ne olursa olsun önce işinize sonra yaşadığınız şehre ve insanlarına saygılı olacaksını. Biz içerisinde gururla yaşadığımız şehirden ötürü hem işimizi, hem kentimizi hem de en önemlisi insanlarımızı seviyoruz. Bu bizim başarılı olmamızın en büyük nedenidir” dedi. HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ Vatandaşların arasından olmaktan mutluluk duyduğunu ve sık sık mahalle, sokak ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sohbet etme, dertleşme imkânı bulduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; " Hiçbir zaman ben demedik, biz diyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında halkımızı sürekli bilgilendiriyor, harcamalarımızı açıklıyor, ihalelerimizi canlı yayınlıyoruz. Kapımız her daim açık. Doğumdan ölüme kadar yine halkımızın yanındayız. Olmayı da sürdüreceğiz" diye konuştu. HALKIMIZIN DESTEKLERİ İLE ÇOK DAHA YAŞANILIR BİR SAFRANBOLU Safranbolu gibi dünyanın tanıdığı bir kentte Belediye Başkanlığı yapmanın da kendisine gurur verdiğini ifade eden Başkan Elif Köse, “ Biz kendimize her zaman büyük belediye ailesi diyoruz. Büyük belediye ailesinin her ferdi ile bu kente hizmet etmek bizim için onurdur. Hali hazırda devam eden çalışmalarımız, yakın gelecekteki projelerimiz ile en iyi, en güzel hizmeti vermeye, bu kenti çok daha yaşanılır yapmaya, yine değerli halkımızla birlikte, onların dstek ve duaları ile devam edeceğiz” dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KASEM’den yoğun katılımlı dijital pazarlama semineri

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM) tarafından düzenlenen çevrim içi seminer ağır iştirakle gerçekleşti.
KASEM’in çevrim içi seminerinde dijital pazarlama stratejilerinin algoritmalarla alakası, ele alındı.
KASEM tarafından düzenlenen "Algoritma Dünyasında Dijital Pazarlama Stratejileri" başlıklı fiyatsız eğitim seminerinde dijital dünyada algoritmaların pazarlama stratejilerine tesiri ayrıntılarıyla ele alındı.
Eğitim, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Cengiz tarafından verildi. KASEM’in toplumsal medya görüntü izleme platformu hesabı üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşen aktifliğine Türkiye’nin farklı kentlerinden iştirak sağlandı.
Seminerin akabinde iştirak evrakları ve sertifikalar, sonraki gün e-Devlet sistemine yüklendi. Bir sonraki fiyatsız eğitim semineri, 20 Mayıs’ta Seda Öğretir tarafından verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.