Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2021 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Koronavirüs, Karabük’te 5 günde 10 can daha aldı

Karabük’te, son 5 günde 10 kişi daha koronavirüsten yaşamını yitirdi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan Y.T. (86), S.M. (52), N.Ç. (55), K.Ü. (83), M.G. (79),S.D. (62), A.O.K. (70), E.K. (67),E.T. (61) ve M.E. (86) yaşamını yitirdi.

Kentte son 5 gündeki bu ölümlerle birlikte koronavirüsten ölenlerin sayısı 485’e yükseldi. Cenazeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi.

Karabük’te, koronavirüs vaka sayısı 35 bin 500’lere ulaşırken, günlük vaka sayısı ise 170’nin üstüne çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin