Reklam
Reklam
kore gazisi 98 yasindaki albayraka son gorev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Kore Gazisi 98 yaşındaki Albayrak’a son görev

Trabzon’da 98 yaşında vefat eden Kore Gazisi Ali Paşa Albayrak son seyahatine uğurlandı.

Maçka ilçesi Yazlık Mahallesi’nde Vilayet Müftüsü Selami Aydın’ın öğlen namazı sonrasında kıldırdığı cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sevenleri ve yakınları katıldı. Albayrak’ın oğlu Kazım Albayrak da 1996 yılında Tunceli Sarıcak’ta şehit olmuştu. Albayrak’ın cenazesi şehit oğlu Kazım Albayrak’ın yanına defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin