Kordon Park’taki devrilmiş çöp kovaları dikkat çekti - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
edfsfsw
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Ocak, 2026 12:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Kordon Park’taki devrilmiş çöp kovaları dikkat çekti

Karabük’te Kordon Park yürüyüş alanında bulunan dış mekan çöp kovalarının devrilmiş halde olması, çevre kirliliği açısından olumsuz görüntülere neden oldu.

Vatandaşların kullandığı yürüyüş yolunda karşılaşılan manzara, parkın düzenini ve çevre temizliğini olumsuz etkiledi. Çevredeki vatandaşlar, bu davranışları kim veya kimler yaptıysa ceza almasını istedi.

Sabah saatlerinde parkta yürüyüş yapan vatandaşlar, devrilen çöp kovaları nedeniyle çöplerini nereye atacaklarını bilemediklerini belirterek duruma tepki gösterdi. Parkın hem dinlenme hem de yürüyüş alanı olarak kullanıldığını ifade eden vatandaşlar, bu tür görüntülerin çevre bilincine zarar verdiğini dile getirdi.

Çevre düzeninin korunması ve parkın temiz tutulması için gerekli önlemlerin alınmasını isteyen vatandaşlar, sorumluların tespit edilerek benzer olayların tekrar yaşanmaması adına daha sık denetim yapılmasını talep etti. Yetkililerin, çöp kovalarının yeniden düzenlenmesi ve çevre temizliğinin sağlanması için çalışma başlatması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin