Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde trafik ışıklarında bekleyen tırın kör noktasında bulunan 77 yaşındaki bisiklet şoförü aracın altında kalarak yaralandı.
Kaza, Kaynaşlı ilçesi D-100 kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D-100 kara yolu Kaynaşlı Işıklı Kavşakta bekleyen U.A. yönetimindeki 81 FC 339 plakalı tırın yanına 77 yaşındaki bisikletli R.A. yaklaştı. Aracın kör noktasında bulunan R.A., hareket eden tırın altında kaldı. Vatandaşların ihtarlarının akabinde kazayı fark eden U.A., araçtan inerek 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis ve jandarma grupları sevk edildi. Yaşlı adam, sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde hastaneye kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Kör noktada duran yaşlı adam tırın altında kaldı
Yazlık Sinemada Voleybol Şöleni
2026 FIVB Milletler Ligi’nin Ankara’da oynanan ikinci hafta ilk maçında Belçika’yı 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Karabük’te de büyük bir heyecanla takip edildi.
Karabük Belediyesi tarafından Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda yayınlanan karşılaşmayı çok sayıda vatandaş izleyerek Filenin Sultanlarının sevincine ortak oldu. Milli takımımızın etkili oyunuyla gelen galibiyet, yazlık sinemada coşkuyla kutlandı.
Karabük Belediyesi, Filenin Sultanlarının Fransa, Almanya ve Çin ile oynayacağı karşılaşmaları da Yenişehir Yazlık Sineması’nda dev ekrandan vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek. Karabüklüler, ay-yıldızlı ekibimizin mücadelesini hep birlikte takip ederek milli heyecana ortak olacak.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Filenin Sultanlarının elde ettiği başarıların milletçe gurur kaynağı olduğunu belirterek tüm vatandaşları Yenişehir Yazlık Sineması’na davet etti.
Başkan Çetinkaya, “Belçika karşılaşmasında hemşehrilerimizle birlikte büyük bir heyecan yaşadık. Filenin Sultanlarımızı desteklemek ve bu coşkuyu birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki karşılaşmalarda da Yenişehir Yazlık Sineması’na bekliyoruz.” dedi.

