Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:06 tarihinde yayınlandı
0

Köpeğe çarpmamak için dalçıktan düştü

Düzce’de köpeğe çarpmamak için hareket yapan motosiklet şoförü dalçıktan düştü.

Kaza Gümüşova’da meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Gümüşova ilçe merkezinden Düzce istikametine dönüş almak isteyen H.K. yönetimindeki elektrikli motosiklet şoförünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için dalçık üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden düştü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sıhhat takımları köprüden düşerek yaralanan 21 yaşındaki K. K.’ya olay yerinde birinci müdahaleyi yapmasının akabinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Bedeninde karıklar oluşan gencin tedavisi sürüyor.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin