Kopan kaya parçası otomobile düştü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kopan kaya parçası otomobile düştü

Sinop’un Ayancık ilçesinde, yamaçtan kopan kaya parçası park halindeki bir otomobilin üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

Olay, ilçenin Yalı Mahallesi Gazhane Caddesi’nde meydana geldi. Yol kenarına park edilen araç, yamaçtan kopan kaya parçasının bir aracın üzerine düşmesi sonucu hasar aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, olay sırasında araçta kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Hasar gören otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, belediye ekipleri bölgedeki temizleme çalışmalarını tamamladı. Herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmayan olay sonrası, bölge halkı benzer tehlikelerin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sis etkili oldu vrTaZ98r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sis etkili oldu

Zonguldak’ta sabahın erken saatlerinden itibaren şehir merkezi ve yüksek kesimlerde etkili olan yoğun sis görüş mesafesini düşürdü.

Zonguldak’ta sabahın ilk ışıklarıyla birlikte özellikle kentin yüksek kesimlerinde ve şehir merkezinde etkisini artıran yoğun sis tabakası, görüş mesafesini önemli ölçüde düşürdü. Trafikte seyreden araç sürücüleri, takip mesafesini koruyarak ve sis farlarını yakarak düşük hızda ilerlemek zorunda kaldı.

Sisin etkisi sadece karada değil, denizde de kendini gösterdi. Karadeniz üzerinden gelen yoğun sis bulutları nedeniyle Zonguldak Limanı’na giriş yapmak isteyen yük gemileri liman açığında ve ağzında bekledi. Hava sıcaklığı 8 derece olarak ölçülürken, yüzde 93’e ulaşan yüksek nem oranı sisin etkisini artırdı.

Rüzgarın hızının saatte 8 kilometre olduğu kentte, gün boyu yağış ihtimali ise yüzde 17 seviyelerinde seyrediyor. Meteoroloji tahminlerine göre, kentteki yağış ihtimalinin önümüzdeki çarşamba gününe kadar yüzde 20 aralığında devam etmesi beklenirken, perşembe ve cuma günleri ise havanın parçalı bulutlu olacağı öngörülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin