karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2018 14:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kooperatif başkanı bıçaklı saldırıda yaralandı 

Yenice ilçesine bağlı Hisar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Durmuş Köseoğlu uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı. Olay, dün gece Hisar köyünde meydana geldi. İddiaya göre S.Ö. isimli şahıs köyde sohbet eden Başkan Durmuş Köseoğlu ve arkadaşlarının yanına giderek henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ö, bıçakla Köseoğlu’na saldırdı. Göğsünden bıçaklanan Köseoğlu kanlar içerisinde yere yığıldı. Başkan Köseoğlu’nun yanında bulunan arkadaşları durumu jandarmaya haber verdi. İlçe Jandarma ekipleri olay yerine giderek S.Ö’yi gözaltına aldı. Yaralanan Köseoğlu, arkadaşları tarafından Yenice Devlet Hastanesine götürüldü. Köseoğlu burada yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Köseoğlu’nun göğsünden yaralandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin