Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Konutta tabancayla oynarken kazara arkadaşını vurdu

Kastamonu’da meskende tabancayla oyun oynayan kişi kazara silahın ateş alması sonucu arkadaşını vurdu. Boyun bölgesinden yaralanan genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Beyçelebi Mahallesi İlham Sitesi’nde bulunan bir dairede arkadaşlarıyla birlikte konutta vakit geçiren 17 yaşındaki S.K., tabanca ile oyun oynadığı sırada kazara ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun 16 yaşındaki Arda Tosyalıoğlu’nun boynuna isabet etti. Kanlar içerisinde yerde kalan Arda Tosyalıoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Polis takımları etrafta güvenlik tedbirleri alarak, olayı gerçekleştirdiği argüman edilen S.K.’yi gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısının ve Olay Yeri İnceleme takımlarının incelemesinin akabinde Arda Tosyalıoğlu’nun cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin