Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı

Samsun’da konuşmak için ormanlık alana götürdüğü ortağını tabancayla vurarak öldüren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Hasköy Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 Nisan Salı saat 23.00’ten itibaren Muhammet Tuncel’den (26) haber alamayan yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmada, kayıp şahsın iş ortağı Harun S. (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan Harun S., birlikte cam balkon işi yaptıkları ortağı Muhammet Tuncel ile konuşmak için Hasköy Mahallesi’nde ormanlık alana gittiklerini, kavga etmeleri neticesinde silahla ateş etmek suretiyle onu öldürdüğünü itiraf etti.
Harun S.’nin olay yerini göstermesi üzerine kayıp gencin cansız bedeni ormanlık alanda bulundu ve otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Gözaltına alınan Harun S., tartışmanın ’alacak-verecek’ anlaşmazlığından kaynaklandığını savundu.
Polisteki sorgusu tamamlanan zanlı Samsun Adliyesine sevk edildi. Zanlı, "Aramızda alacak verecek anlaşmazlığı vardı. Benden habersiz iş yaptığımız yerden alacakları topluyordu. Bu yüzden aramızda sıkıntı vardı. Konuşmak için ormanlık alana gittik. Tartışma sırasında bana silah çekti. Tekme atarak elindeki silahı yere düşündüm. Silahı yerden alıp kendimi korumak için belinden aşağıya ateş ettim. Yere düştüğünü gördüm. Koşarak arabaya gittim, araca bindim. Seyir halindeyken silah kucağımdaydı. Aracı durdurdum rastgele tarlaya doğru attım. Polis beni yakaladığında korkumdan farklı ifade verdim. Ancak daha sonra doğruları söyleyip olay yerini polise gösterdim. Çok pişmanım" dedi.
Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Harun S., Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Harun S. ile Muhammet Tuncel’in 10 yıldır arkadaş, 7 aydır da ortak oldukları öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
04 Haziran, 2025 14:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesinden sağlık için doğa yürüyüşü

Karabük Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Egzersizler” kursu, Yenice Göktepe Yaylası’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ve açık hava spor etkinliğiyle sona erdi. Kurs boyunca toplam 437 kişi katılım sağlarken, final etkinliğine 65 kişi doğrudan katıldı.

Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan yürüyüş ve egzersizlerde katılımcılar hem fiziksel aktivitede bulundu hem de sağlıklı yaşamın önemine dair farkındalık kazandı. Temiz hava eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, doğanın insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri vurgulandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada projeye gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yenice Göktepe Yaylası gibi doğal alanlarda hemşehrilerimizi sporla buluşturmak bizler için çok kıymetli. Karabük Belediyesi olarak, her yaştan vatandaşımıza hitap eden sağlıklı yaşam projelerini sürdürecek; sporun ve hareketin hayatın bir parçası olması için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Kursların yeni dönem başvurularının önümüzdeki günlerde başlayacağı ve Karabük Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin