Kontrolden Çıkan Otomobil Ormanlık Alana Uçtu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2022 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden Çıkan Otomobil Ormanlık Alana Uçtu

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği  otomobil ormanlık alana uçtu. Kazada üç kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza Danışment mevkisinde meydana geldi. Ş.Ö. (57) idaresindeki 35 AKE 783 plaka sayılı araç ile Bartın istikametinden Safranbolu istikametine seyir halindeyken aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan ormanlık alana uçtu. Takla atan araçta bulunanlar yaralandı. Araç sürücüsü Ş.Ö. ile araçta bulunan K.Ö. ve N.Ö.’ye olay yerine gelen sağlık ekipleri ile müdaheleyi yaptı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda 2 genc surucuye toplam 621 bin tl ceza gZUjR3SP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da 2 genç sürücüye toplam 621 bin TL ceza

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik jandarması timlerince gerçekleştirilen denetimlerde, kuralları ihlal eden motosiklet ve otomobil sürücüsü olmak üzere 2 kişiye toplam 621 bin 892 TL idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgilere göre, Ünye ilçesinde yapılan trafik denetimi sırasında bir araçta mevzuata aykırı ışıklı uyarı tertibatı (çakar lamba) bulunduğu ve kullanıldığı tespit edildi. Yapılan kontrollerde ayrıca sürücünün sürücü belgesinin iptal edilmiş olmasına rağmen araç kullandığı belirlendi. S.K.F. (22) isimli sürücüye, çeşitli maddeler gereğince toplam 373 bin 392 TL idari para cezası uygulanırken, araç 30 gün süreyle trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Perşembe ilçesi Hoynat Adası mevkiinde ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kayıtlarının incelenmesi sonucu bir motosiklet sürücüsünün kask olmadan tek teker üzerinde motosiklet kullandığı ve akrobatik hareketler yaparak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edildi. Yapılan incelemede sürücünün ehliyetinin geri alınmış olmasına rağmen araç kullandığı da belirlendi. E.Ç. (22) isimli sürücüye, ilgili kanun maddeleri kapsamında toplam 248 bin 500 TL idari para cezası uygulanırken, motosiklet 60 gün süreyle trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin