Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Kontrolden çıkan otomobil durağa böyle daldı: 1 ölü

Samsun’da otomobilin yoldan çıkıp halk otobüsü durağına çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, kazanın dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 06.40’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 07 AH 768 plakalı otomobil yoldan çıkarak halk otobüsü durağına çarptı. Kazada kimliği belirsiz sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün cansız bedeni Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi. Üzerinde kimlik çıkmayan ve kaza nedeniyle yüzü tanınmaz halde olan araç sürücüsünün kaza sırasında ’emniyet kemerinin takılı olmadığı’ tespit edildi. Kazanın dehşet anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sa2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
24 Mayıs, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
0

KARABÜK 20 DAKİKADA GÖLE DÖNDÜ

Karabük’te etkili olan sağanak yağış sağanak yağış sonrası cadde, sokak ve kara yolları sular altında kaldı

Karabük’te etkili olan   şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 20 dakika içerisinde metrekareye 40 kilogram yağışın düştüğü kentte cadde ve sokaklar göle dönerken, birçok araç yollarda mahsur kaldı. Ani bastıran sağanak nedeniyle yaşam durma noktasına geldi.

Kent merkezinde etkisini kısa sürede artıran yağış, özellikle altyapının yetersiz kaldığı bölgelerde su baskınlarına neden oldu. Ana arterlerde biriken yağmur suları nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar su seviyesinin yükselmesiyle tamamen yolda kaldı, vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla araçlarını kurtarmaya çalıştı.

Şiddetli yağışın en fazla etkilediği bölgelerde çok sayıda ev, iş yeri ve bodrum katını su bastı. Esnaf dükkanlarına dolan suları tahliye etmeye çalıştığı gözlendi. İhbarlar üzerine AFAD, belediye ekipleri ve itfaiye personeli kent genelinde alarma geçti. Ekipler su baskınlarının yaşandığı bölgelerde tahliye çalışmalarına başlarken, tıkanan mazgalların açılması için yoğun mesai harcadı.

Meteoroloji yetkilileri ise yağışların aralıklarla devam edebileceği uyarısında bulundu. Vatandaşlardan ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli olmaları istendi.

Öte yandan etkili olan sağanak ve yamaçlardan gelen sel suları nedeniyle Karabük–Ovacık Karayolu ulaşıma kapandı. Bölgeye sevk edilen karayolları ve belediye ekipleri yolu yeniden ulaşıma açabilmek için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin