Reklam
Reklam

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1’i ağır 3 yaralı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin önce kaldırıma ardından aydınlatma direğine çarpması sonucu 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kaza 5000 Evler Köprüsü girişinde meydana geldi. R.C.A. idaresindeki 06 GA 2053 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce kaldırıma çıktı ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü ile yolcu olarak bulunan G.Ç. ve A.C yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar ekiplerin yardımıyla çıkartılırken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralılardan R.C.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
(RB-

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

e 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 15:46 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin