Kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu: 2’si çocuk 7 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Temmuz, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu: 2’si çocuk 7 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca – Çorum karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alaca istikametinden Çorum istikametine gitmekte olan Meryem T. yönetimindeki 19 AAV 424 hafif ticari araç, İbrahim köyü mezarlık mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan kanala çarparak takla attıktan sonra tarlaya uçtu. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Meryem T. ile araçta yolcu olarak bulunan Müzeyyen K., Melike K., Sabiha A, Merve G., Defne Naz G. ve Umut T. yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin