karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2020 09:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kontrolden çıkan araç köprüden uçtu

Yenice ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil köprüden uçarak ters döndü. Kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, ilçede bulunan Uzunköprü mevkiinde meydana geldi. Ramazan Kanca yönetimindeki 06 DJ 4403 plakalı otomobil Atatürk Mahallesi’nde şehir merkezi istikametine seyir halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarparak Uzunkum Köprüsü'nden uçtu. Kazada sürücü ile birlikte bulunan eşi Gülizar Kanca ve kızı Ezgi Kanca yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ww 1
Asuman Doğan tarafından
10 Mart, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’e 41 Milyon TL’lik Sosyal Kalkınma Yatırımı

Eğitimden tarıma, yaşlı ve engelli hizmetlerinden kadın istihdamına kadar birçok alanı kapsayan üç proje için imzalar atıldı. Karabük’e toplam 41 milyon TL’lik yatırım yapılacak, projelere yaklaşık 23 milyon TL hibe desteği sağlanacak.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) koordinasyonunda hazırlanan üç önemli proje için imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan ve BAKKA tarafından yürütülen 2025 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Karabük’ten sunulan üç projenin tamamı destek almaya hak kazandı.

Projelerin destek sözleşmeleri, Vali Oktay Çağatay başkanlığında düzenlenen törenle imzalandı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa kurum temsilcileri ve proje paydaşları katıldı.

Program kapsamında desteklenen projeler; Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek “Eğitim Kenti Karabük’te Nitelikli Mesleki Eğitim Projesi”, Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek “Karabük Aktif Yaşam Merkezi Projesi” ve Karabük Belediyesi tarafından yürütülecek “Katma Değerli Tarım ile Gelişiyoruz Projesi” oldu.

Toplam yatırım değeri 41 milyon TL olan projeler kapsamında yaklaşık 23 milyon TL hibe desteği sağlanacak. Projelerle birlikte Karabük’te mesleki ve teknik eğitim altyapısının güçlendirilmesi, gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması, yaşlı ve engelli bireylerin sosyal yaşama daha aktif katılımının sağlanması ile katma değerli tarımsal üretimin geliştirilmesi hedefleniyor.

Karabük Valisi Oktay Çağatay törende yaptığı konuşmada, projelerin Karabük’ün sosyal kalkınmasına ve üretim kapasitesinin güçlenmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, projelerin hazırlanmasında emeği geçen kurum ve paydaşlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin