Kontrolden çıkan araç 60 metreden denize uçtu: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Nisan, 2023 11:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden çıkan araç 60 metreden denize uçtu: 1 yaralı

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç 60 metreden denize uçtu. Sürücü son anda araçtan atlayarak kazadan yaralı kurtuldu. Edinilen bilgiye göre kaza saat 23.30 sıralarında Kozlu ilçesi, Değirmenağzı mevkisi, 3. Tünel çıkışında yaşandı. Muharrem E. idaresindeki plakası öğrenilemeyen Peugeot marka hafif ticari araç tünel çıkışında kontrolden çıkarak 60 metreden denize uçtu. Sürücü Muharrem E. denize metreler kala araçtan atlayarak yaralı kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine giden Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yaralıya ulaşarak ilk müdahaleyi yaptı.
Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaralı sürücü AFAD ekiplerinin de desteğiyle anayola taşındı. Ambulansa alınan sürücü Zonguldak Bülent Ecevit Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası ekipler olay yerinde tutanak tutarken yaralı sürücünün hastanedeki tedavisi sürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin