Çorum’un Alaca ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği konteyner yüklü tır devrildi. Kaza nedeniyle Alaca-Sungurlu karayolu bir süre trafiğe kapandı.
Edinilen bilgilere göre, Alaca’dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan 42 ENF 57 plakalı konteyner yüklü tır, Şekerhacılı köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Tırda yüklü olan konteynerler yola saçılırken Alaca – Sungurlu karayolu çift taraflı araç trafiğine kapandı. Yolda yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluşurken, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmanın ve devrilen tırın olay yerinden kaldırılmasının ardından yol temizlenerek tekrar trafiğe açıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Konteyner yüklü tır devrildi, yol trafiğe kapandı
Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

