Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde temizlik işleri ekibi konser sonrası çevreyi 7 dakikada temizledi.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdikleri hızlı ve etkili temizlik çalışmasıyla adeta takdir topladı. Belediye bünyesinde görev yapan temizlik çalışanları, konserin ardından anıt çevresinde oluşan atıkları sadece 7 dakika gibi kısa bir sürede temizleyerek “Biz de sahnedeyiz” mesajı verdi. Bu çalışmalarıyla, hem şehir halkına hem de dışarıdan gelen misafirlere örnek oldular.


0
Konser sonrası “Sahde bizde” deyip çevreyi yedi dakikada temizlediler
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

