Konser sonrası "Sahde bizde" deyip çevreyi yedi dakikada temizlediler - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Konser sonrası “Sahde bizde” deyip çevreyi yedi dakikada temizlediler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde temizlik işleri ekibi konser sonrası çevreyi 7 dakikada temizledi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdikleri hızlı ve etkili temizlik çalışmasıyla adeta takdir topladı. Belediye bünyesinde görev yapan temizlik çalışanları, konserin ardından anıt çevresinde oluşan atıkları sadece 7 dakika gibi kısa bir sürede temizleyerek “Biz de sahnedeyiz” mesajı verdi. Bu çalışmalarıyla, hem şehir halkına hem de dışarıdan gelen misafirlere örnek oldular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin