Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
20 Kasım, 2023 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Komutanlardan Vali Yavuz’a Ziyaret

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu Vali  Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Vali  Mustafa Yavuz, “Hayırlı Olsun” ziyareti kapsamında Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin’i makamında kabul etti.

Komutanlardan Vali Yavuza Ziyaret jpg

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali  Mustafa Yavuz, nazik ziyareti için Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve Tuğgeneral Uğur Ertekin’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude web ve mobil projeler icin hackathon duzenlendi rELTIYWT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de web ve mobil projeler için hackathon düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) gerçekleştirilen “Fikirlerden Kodlara Hackathon Yarışması”nda öğrenciler, yazılım geliştirme becerilerini uygulamalı olarak sergiledi.

Karabük Üniversitesi’nde düzenlenen hackathon etkinliğinde öğrenciler, 24 saat boyunca web ve mobil proje geliştirmek için yarıştı.

Karabük Üniversitesinde, öğrencilerin yazılım geliştirme becerilerini artırmak amacıyla “Fikirlerden Kodlara Hackathon Yarışması” düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, 24 saatlik yazılım maratonuna sahne oldu.

Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Unika Sativus Uzay, Havacılık ve Teknoloji Kulübü öncülüğünde organize edilen hackathon, Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinlikte farklı sınıflardan öğrencilerden oluşan 7 ekip, belirlenen tema doğrultusunda web sitesi veya mobil uygulama geliştirmek üzere yarıştı.

Kulüp Başkanı İlknur Dalgıç, yarışmanın 24 saat sürdüğünü ve ekiplerin 3 ila 5 kişiden oluştuğunu belirterek, disiplinler arası bir çalışma ortamı oluşturulduğunu ifade etti.

Hackathon sonunda dereceye giren ekiplere çeşitli ödüller verildi. Birinci olan takıma Karabük Teknokent’te staj imkânı sağlanırken, katılımcılara çevrim içi eğitim ve etkinlik fırsatları da sunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin