Kombi bacası faciası: 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kombi bacası faciası: 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Samsun’da odasında bulunan doğalgaz kombi bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 17 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Olay, Canik ilçesi Hasköy Mahallesi Opr. Dr. Aynur Dağdemir Sokak üzerinde bulunan Hasevler Sitesi A1 Blok’un 7. katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Asya Ceylin S. ailesinin de evde bulunduğu sırada odasında bulunan kombinin bacasının çıkması sonucu karbonmonoksit gazından etkilendi. Bir süre sonra ailesinin Asya’nın hareketsiz olduğunu fark etmesi üzerine durum 112’ye bildirildi. Genç kız ambulans ile çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane yapılan müdahalelere rağmen Asya kurtarılmadı. Asya’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay yerin inceleme ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Doğalgaz firması ekipleri de evde gaz ölçümü yaptı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(FAU-

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu gune yagisla uyandi Fb3ZjB4J
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu güne yağışla uyandı

Bolu’da sabahın erken saatlerinde yağmur etkili oldu.

Kent merkezinde sabahın erken saatlerinde yağmur etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağmur ve düşen görüş mesafesi nedeniyle sürücüler trafikte kontrollü şekilde ilerledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışların hafta boyunca aralıklarla etkisini sürdüreceğini bildirdi. Yetkililer, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların ve sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin