Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2025 23:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KOAH hastasına ait oksijen tüpünü hurdacı almış

Karabük'te KOAH hastasına ait oksijen tüpünün çalınması olayına karışan kişinin hurdacı olduğu ve tüpü atıl durumda olduğu gerekçesiyle aldığı ortaya çıktı.

Şirinevler Mahallesi’nde 3 gün önce meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir kişi KOAH hastası Şükrü K.'ye ait oksijen tüpünü çaldı.

Güvenlik kamerasını izleyen Şükrü K.'nin oğlu tüpü hafif ticari araçla yanaşan bir kişinin aldığını gördü.
Durumun bildirilmesi üzerine inceleme başlatan polis ekipleri şahsi tespit etti.

Şahıs ifadesinde tüpü atıl durumda olduğunu düşündüğü için aldığını belirtirken, oksijen tüpünün sahibine teslim edildiği ve tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da 7 farklı uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Bolu’da son bir haftada düzenlenen 7 farklı uyuşturucu operasyonunda 8 kuşkulu şahıs gözaltına alındı.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı sonları içerisinde 31 Mart-06 Nisan tarihleri ortasında uyuşturucuya yönelik 7 farklı operasyon yapıldı. Teknik takip sonucunda mesken ve iş yerlerine yapılan baskınlarda 8 kuşkulu gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar sonucunda 2.4 gram esrar, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, adet bong (aparat) ve 17 adet fişek ele geçirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 8 kuşkulu hakkında isimli süreç yapıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.