Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Temmuz, 2018 14:02 tarihinde yayınlandı
0

Kızılay’dan Yangınzedelere  yardım eli

Ovacık ilçesine bağlı Beydini köyünde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında zarar gören vatandaşların yardımına Türk Kızılayı koştu.

Yangında mağdur olan köy sakinlerine Karabük Kızılayı ekipleri tarafından; ekmek, su, helva ve ayran dağımı yapıldı.
Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun’da yangında evleri zarar gören ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak; “Türk Kızılayı gönüllülerimiz ile yangın bölgesine ilk ulaşanlardanız. Gönüllü arkadaşlarımız ile yangında mağdur olan vatandaşlarımıza ekmek, su, helva ve ayran dağıtımı gerçekleştirdik. Hemşerilerimize geçmiş olsun, Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın. Bizler Türk Kızılayı Karabük Şubesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor besiktas maci hazirliklarini tamamladi t5DeA5BK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin