Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2017 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Kızılay’a vekaletle kurban bedelleri açıklandı

Türk Kızılayı ’nın geleneksel hale gelen “Vekâletle Kurban Kesim” kampanyası ile ilgili Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, basın açıklamasında bulunarak; “Yurt içinde kurban bağışı bedelinin 735 TL, yurt dışında ise 500 TL olarak belirlendiği bildirildi” dedi.
Başkan Mehmet Uzun, “Vekâletle kurban kesimi kampanyamızla, kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız, ulaşamadıkları ihtiyaç sahiplerinin sofralarını niyetleri ile mutlu edecekler. İlimizde ki hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye çalışacağız. Hayat paylaşınca güzel, bizlerde birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bir şeyler yapma çabası içerisinde olalım. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olalım” diye konuştu.
Vekâleten Kurban Kesim kampanyası için yardımda bulunacak olan vatandaşlar için hesap numaralarının bilgisini veren Başkan Mehmet Uzun açıklamasına şöyle devam etti; “ Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Uzun, son olarak “İsteyenler Karabük Kızılayı Şubemize gelerek kurban vekâletlerini ve her türlü bağışlarını makbuz karşılığında
yapabilirler. Gelemeyecek olan vatandaşlarımızda irtibat telefonlarımızdan bizlere ulaşarak adreslerini ve telefonlarını bildirmeleri halinde; bizzat kendilerine ulaşarak vekâlet ve bağışlarını alabiliriz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve Karabüklü hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ederim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yerlesim alanlarinda gorulen yilanlar itfaiyeyi harekete gecirdi HhJlltsN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Yerleşim alanlarında görülen yılanlar itfaiyeyi harekete geçirdi

Karabük’te ısınan havayla beraber yerleşim alanlarında görülen yılanlar, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğal yaşam alanlarına bırakıldı.

Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi’ndeki bir sitenin bahçesinde yılan gören vatandaşlar, durumu Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, yaptıkları çalışma sonucu yılanı yakalayarak yerleşim alanından uzaklaştırdı. Yılan, daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

Öte yandan Karabük merkez 100. Yıl Mahallesi 1006 Nolu Cadde’deki bir apartmanın bahçesine giren yılan da vatandaşlarca fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yılanı güvenli şekilde yakalayarak doğal ortamına saldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin