Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Şubat, 2023 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Kızılay Personeli ve Gönüllüleri Hatay Yolunda

Türk Kızılay’ı Karabük Şubesi Personelleri ve Gönüllülerinden oluşan ekip, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık depremlerde zarar gören Hatay/Antakya bölgesinde görev almak üzere uğurlandı.

Gönderilen ekip; Bölgedeki  vatandaşlara dağıtılmak üzere ikramlık malzemeler ve battaniyeler yüklenen araç ile orada ayrıca aş evlerinden çıkan sıcak yemek dağıtımında görev alacak.

Kızılay Karabük Şube Başkanı Av. Cemalettin Yavaşcı yaptığı açıklamada;

”Arkadaşlarımız her türlü hava ve arazi koşullarında görev yapmak için yeterli eğitime sahip, afet bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza yardım için gece gündüz görevde olacaklar. Enkazda arama kurtarma çalışmalarına katılan personellere, gönüllülere, güvenlik ve kolluk kuvvetlerine,alanda görevli diğer personellerin, en önemlisi de oradaki vatandaşlarımızın beslenme hizmetlerinde görev alacaklar. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ayrıca nakdi ve aynı bağış yapacak vatandaşlarımız muhakkak bulundukları ildeki Valilik, AFAD, Kızılay veya STK’lar ile irtibata geçerek yardım göndersinler. Çok güçlü ve dayanışmaya gerçekten değer veren bir milletiz. Ancak bilinçsiz giden yardımlar ekiplerimizi zor duruma düşürüyor. Vakit kaybettiriyor. Kesinlikle yetkili kurumlar koordinasyonu ile yardımların gönderilmesi gerekiyor” (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesine 5inci dalga operasyonu f3XV6iLY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’ne 5’inci dalga operasyonu

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bolu Belediyesi’ne yönelik sabah saatlerinde 5’inci dalga operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında belediyeye bağlı bazı birimler ve Bol Tur A.Ş.’deki evraklar inceleme altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yürütülen bir soruşturma kapsamında Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sabah saatlerinde Bolu Belediyesi hizmet binasına geldi. Binaya otopark kısmından giriş yapan jandarma ekipleri, belediye bünyesindeki bazı birimler ile Bol Tur A.Ş.’de arama ve inceleme çalışması başlattı. Soruşturmayla bağlantılı olduğu değerlendirilen çok sayıda evrak, jandarma ekipleri tarafından titizlikle mercek altına alındı.

Ekiplerin binadaki incelemeleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin