Kızılay Karabük şubesi vatandaşlara aşure dağıttı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2023 11:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Kızılay Karabük şubesi vatandaşlara aşure dağıttı

Türk Kızılay Karabük Şubesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla yüzlerce kişiye aşure ikram edildi.

Kızılay Kadın Kolları organizasyonu ile Kemal Güneş caddesinde gerçekleştirilen aşure ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.kizilay asure 1

Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Av. Cemalettin Yavaşcı “Kızılay’ımız her zaman olduğu gibi aşure gününde de milletimizin yanındadır. 1868 yılından bugüne seferberlik, afet, savaş durumlarında milletinin hizmetinde olan Kızılay, sair günlerde ihtiyaç sahiplerinin  ve milli, dini günlerde, örf ve geleneğinde de milletimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Kızılayımıza destek veren bağışçılarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize katılımları için teşekkür ederim” dedi.

Türk Kızılay Karabük Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zehra Acar ise ; “ İçinde bulunduğumuz Muharrem ayında bolluk ve bereketin sembolü olan, sürdürebildiğimiz geleneklerimizden aşuremizi esnaflarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize ikram ettik. Hayırlı hizmetlere vesile olabildiğimiz için teşkilat olarak mutluyuz. Yorgunluklarımız, yapılan hayır işlerinin manevi hazzıyla azalmakta ve bizi azimle daha çok çalışmaya sevk etmektedir. Tüm halkımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum, dedi. İl Başkan Yardımcısı Zühal Kahraman da ; “Aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik. Halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla personellerimizle birlikte hizmetlerimizde de yanımızda olan tüm gönüllü teşkilatlarımıza ve bağışçılarımıza da teşekkür ederim” diye konuştu.(Haber Merkezi)

kizilay asure 2

Bizi sosyal medyadan takip edin
cumhurbaskani recep tayyip erdogan 5g ile memleketi rizeye baglandi AmqGQ5Tx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5G ile memleketi Rize’ye bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden gerçekleştirdiği canlı bağlantıyla ana baba ocağı Rize’ye de bağlanarak Türkiye genelinde 5G teknolojisinin hizmete açılışını yaptı.

Açılış programı kapsamında Bitlis, Çanakkale, İstanbul, Hatay, Mardin illeriye eş zamanlı bağlantı kurulurken, Rize’den de Rize-Artvin Havalimanı’ndan da canlı yayına katılım sağlandı. Rize’deki bağlantıda Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’a Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Ali Arıöz, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer eşlik etti.

Canlı bağlantıda konuşan Rize Valisi Baydaş, Rize-Artvin Havalimanı’nın da 5G teknolojisi gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ülkeye kazandırılan önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanım, Rize-Artvin Havalimanı’ndayız. Burası da ülkemize kazandırdığınız eşsiz eserlerden bir tanesi. 5G teknolojisiyle de buluşmuş olacağız bu vesileyle. Sizlere hem bu müstesna Rize-Artvin Havalimanı için hem de bugün ülkemize sunduğunuz 5G teknolojisi için teşekkürlerimizi arz ediyor, emirlerinize hazır olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin