Reklam
Reklam
kizilay haftasinda milli egitimden anlamli bagis H81QGehV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Kızılay haftasında Milli Eğitim’den anlamlı bağış

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay haftasında kan bağış kampanyasına 100’ün üstünde personel ve öğretmenle katıldı.

Kızılay’ın 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutladığı Kızılay haftası Bolu’da çeşitli etkinliklerle gerçekleştiriliyor. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Kızılay’ın kampanyasına tam destek verdi. Kampanyaya Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü ve öğretmenler katıldı. 100’ün üstünde personelle ve onlarca öğrenci velisiyle kampanyaya destek veren Milli Eğitim camiası düzenli kan bağışının önemine dikkat çekti.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü, “Kan bağışı, acile değil sürekli ihtiyaç duyulan ve hayati önem taşıyan bir konu. Bu sebeple düzenli kan bağışı yapmak çok önemli aynı zamanda bir sosyal sorumluluk ve insani görevidir. Bu önemli sorumluluğa katkı sağlayıp kan bağışında bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin