Reklam
Reklam

Kızılay Gönüllüleri Kent Ormanda Çevre Temizliği yaptı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2021 12:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Kızılay Gönüllüleri hafta sonu dünya temizlik günü etkinlikleri kapsamında kent ormanda temizlik çalışması yaptılar.

“Atıksız Bir Dünya” mottosu ile her yıl Eylül ayının üçüncü cumartesi günü Dünya Temizlik Günü faaliyetlerini organize eden Let’s Do It! hareketi, çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bütün Dünyada ve 81 ilde eş zamanlı olarak yürütülmekte.

Çok sayıda gönüllünün katıldığı etkinlik sonrası kısa bir açıklamada bulunan Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zuhal Kahriman, “Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras temiz bir dünya. Hepimizin birey olarak sorumlulukları var. Bugün bu bilinçle çevre temizliği yapıyoruz. Önemli olan kirletmemek. Ama ne yazık ki insanımız doğaya acımasız davranıyor. Doğada gününü gelince kusuyor. Zaten bilinçli, kendini bilen insan ne ormanını, ne çevresini kirletir. Temennimiz çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak” dedi

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin