BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün suçluyla mücadele amacıyla yürüttüğü eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, suçla mücadele projesi kapsamında TOKİ kız Kur’an kursu öğrencilerine bilgilendirme yaptı. TOKİ kız Kur’an kursunda 6 kişiye verilen eğitimde kursiyerlere, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü web sitesi, Bartın mobese sistemi ve sürdürülen asayiş hizmetleri, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler, Bartın’da okul önlerinde öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde trafiğin tanzimi ve asayişin sağlanması yönünde alınan tedbirler, hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Eğitimin sonunda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan ıslak mendiller ve araba kokuları kursiyerlere takdim edildi.


Kız Kur’an Kursu Öğrencileri Bilgilendirildi
KTSO Heyeti, Sigorta İzmir Fuar ve Zirvesi’ne katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle düzenlenen Sigorta İzmir Sigorta Paydaşları İş Birliği Fuar ve Zirvesi, 11-13 Haziran 2026 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi. Sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincini artırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) da katılım gösterdi.
KTSO’yu temsilen Meclis Başkan Yardımcısı Kamil Ünal, oda üyeleri İsa Demir ve Gaye Koş’un yer aldığı heyet, fuar ve zirve boyunca sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi. Organizasyonda sigortacılık alanındaki güncel gelişmeler, sektörel iş birlikleri ve yenilikçi uygulamalar ele alındı.
Heyet ayrıca, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut ile görüşerek sigorta sektörünün mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu ve karşılıklı istişareler gerçekleştirdi.
Etkinliğin ardından değerlendirmelerde bulunan Kamil Ünal, organizasyonun sigorta sektörü açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek, başta TOBB olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

