Kız arkadaşının kadın sığınma evine alındığını söyleyerek köprüden atlamak istedi - Karabük Haber Postası
kiz arkadasinin kadin siginma evine alindigini soyleyerek kopruden atlamak istedi 79qSd3Rh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kız arkadaşının kadın sığınma evine alındığını söyleyerek köprüden atlamak istedi

Bartın’da bir genç, kız arkadaşının bayan sığınma konutuna alındığını söyleyerek köprüden atlamak istedi. Uzun mühlet ikna edilmeye çalışılan genç, polisin müdahalesi ile korkuluklardan indirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Bartın’da 26 yaşındaki Z.T. isimli şahıs, tarihi köprünün demir korkuluklarının üzerine çıktı. Kız arkadaşının bayan sığınma meskenine alındığını belirten şahıs, arkadaşının yanına çağrılmaması halinde ırmağa atlayacağını söyledi. Polis grupları uzun müddet şahsı ikna etmek için uğraştı.

Şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis grupları, şahsı demir korkuluklardan indirmeyi başardı. Sıhhat raporu için hastaneye götürülen şahsın, hastanedeki süreçlerinin tamamlanmasının akabinde sözü alınmak üzere polis merkezine alınacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
taciz magduru tuananin acisi dinmiyor UvXHR9y5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Taciz mağduru Tuana’nın acısı dinmiyor

Giresun’un Görele ilçesinde bir süre önce taciz iddiasıyla gündeme gelen ve olayın ardından yaşadığı şüpheli trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Elif Tuana Torun’un acısı dinmiyor. Ailesi ve arkadaşları tarafından mezarı başında dualarla anılan kız çocuğu için annesinin yaktığı ağıtlar ise yürekleri dağladı.

Giresun’un Görele ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin sosyal medya üzerinden tacizine maruz kalan ve ardından yaşadığı şüpheli bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Elif Tuana Torun için dün Görele ilçe merkezindeki Hasanağa Camii’nde cenaze namazı kılındı. Annesi Nuray Torun kızının tabutunun başından dün bir an olsun ayrılmazken, acılı anne bugün de toprağa verildiği ilçeye bağlı Sağlık köyündeki kızının mezarı başında ağıtlar yaktı.

Acılı anne Nuray Torun, kızının mezarına sarılarak, “Benim canım kızım. Seni yerlere sığdıramadım, kara toprağa mı sığdırdım yavrum? Keşke bebek olsaydın da kucağımda taşısaydım seni. Hani sırt sırta verecektik yavrum? ’Ölene kadar lafımın arkasındayım’ demiştin. Allah’ım evlat acısı ne kadar dayanılmazmış” sözleriyle feryat etti.

Tuana’nın mezarı başında yakınları tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edilirken, arkadaşları ve yakınları mezarını çiçekler ile süsledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin