karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ekim, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kız arkadaşına aldığı pelüş oyuncak ayı içerisinde uyuşturucuyla yakalandı

Kastamonu’da daha önceden tespiti yapılan üç şahsın üst, araç ve ev aramalarında kız arkadaşı için aldığı pelüş oyunca ayı içerisinde 531,97 gram metamfetamin uyuşturucu yakalanırken, sırt çantası içerisinden de ruhsatsız 5 tane tabanca yakalandı. Ele geçirilen metamfetamin maddesinin şu ana kadar Kastamonu’da tek seferde yakalanan en yüksek miktarda uyuşturucu olduğu belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda tek seferde en yüksek miktarda rekor seviyede uyuşturucu maddesi yakalandı.
Narkotik ve İstihbarat ekipleri, Kastamonu’da uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede daha öncesinden tespiti yapılan 3 şahsın üst, araç ve ikametinde arama yapıldı.
Yapılan aramalarda, kız arkadaşı için satın aldığı pelüş oyuncak ayı içinde gizlenmiş vaziyette 531,97 gram metamfetamin maddesi, sırt çantası içerisinde ve ikamette 7 adet yabancı menşeili 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 60 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 13,09 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek (Bong) ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Öte yandan, pelüş oyuncak ayı içerisinde yakalanan 531,97 gram metamfetamin maddesinin şu ana kadar Kastamonu’da tek seferde yapılan operasyonda en yüksek rekor seviyede yakalanan uyuşturucu olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin