Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 15:23 tarihinde yayınlandı
0

“Kitap Kumbarası” Projesi Başladı

 

Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, köy okullarının kütüphanelerindeki kitap eksiklerini gidermek için “Kitap Kumbarası” projesini başlattı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda start alan proje hakkında bir açıklama yapan Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hasbi Ünal, “Bu proje Nisan ayının sonuna kadar devam edecek” dedi.

Bu önemli projeye destek veren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a teşekkür eden Ünal, “Kitaplık ve kütüphanelerinde eksikleri olan özellikle köy okullarımızın eksikliklerini tamamlamak amacıyla böyle bir proje başlattık. Böyle programlarda genç kardeşlerimizde paylaşma, kardeşlik bilincini artırmayı hedefliyoruz. Bizlerde yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız faaliyetlerde paylaşmayı, kardeşliği, çevremizi geliştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel ve Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclis üyeleri ile Safranbolu evi görünümünde tasarlanan kumbaraya ilk kitapları koydu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xcxc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Jandarma

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final karşılaşmasında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ile Karabük Jandarma Komutanlığı kozlarını paylaştı.

Heyecan dolu mücadeleyi 3-1 kazanan Karabük Jandarma Komutanlığı, turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülüğü Türk Eğitim-İş elde ederken, İl Sağlık Müdürlüğü A Takımı dördüncü sırada yer aldı.

Final müsabakasını Karabük Valisi Oktay Çağatay da tribünden takip etti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Karabük Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Sayın takdim etti.

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen turnuva, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin