İlkbahar ve kış mevsiminin bir ortada yaşandığı Bolu’nun tabiat olağanüstüsü Abant Gölü Ulusal Parkı’nda kar kütlelerinin ortasından açan baharın müjdecisi çiğdemler renkli manzaralara sahne oldu.
Türkiye’nin beğenilen turizm alanları ortasında bulunan Abant Gölü Ulusal Parkı, dört mevsim ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Dün sabah saatlerinde başlayan ve orta ara tesirini sürdüren kar yağışıyla birlikte Abant’ta kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye kadar yükseldi. Tabiatla iç içe olan Abant’ta, baharın müjdecisi çiğdemler de rengarenk çiçek açtı. Kar kütlelerinin ortasından açan çiğdemler renkli imgelere sahne oldu.


Kış ve ilkbahar bir arada: Çiğdemler çiçek açtı
Gençlik ve Spor alanındaki çalışmalar değerlendirildi
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bir araya gelerek gençlik ve spor alanında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen toplantıda öğrenci yurtlarının mevcut durumu, spor tesislerinin geliştirilmesi, altyapı yatırımları ve kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ihtiyaçları ele alındı. Karabük’te gençlerin sportif faaliyetlere daha aktif katılım sağlaması amacıyla yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca, gençlik ve spor yatırımlarının artırılması, mevcut tesislerin daha verimli kullanılması ve yeni dönem planlamaları kapsamında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar da değerlendirildi.
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, gençlerin sosyal ve sportif alanlarda daha güçlü imkanlara kavuşması için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerken, İl Başkanı Ferhat Salt da Karabük’te sporun gelişimine katkı sağlayacak her çalışmanın destekçisi olacaklarını ifade etti.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirtti.

