Rize’de bir vatandaş kar yağan yaylada kış uykusuna yatmayan ayıyı görünce “Gezme buralarda git yat aşağı, çabuk doğru yatağa” diye seslendi.
Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Vicvanak Yaylası’nda kış uykusuna yatmayan ayı, karların içerisinde yuvarlandığı sırada yayla sakini Burak Öztürk isimli vatandaş tarafından fark edildi. Ayıyı telefonu ile görüntülemeye başlayan Öztürk ayıya seslenmeyi de ihmal etmedi.
Öztürk ayıya “Git yatsana, ne bekliyorsun? Git yat kar yağdı, git yat. Gezme buralarda git yat aşağı. Çabuk doğru yatağa. Hadi yürü, koş, çabuk yat aşağı bakayım hadi” diye seslendiği anları sosyal medyada paylaşırken, o görüntüler izleyenleri ise güldürdü.


0
Kış uykusuna yatmayan ayıya seslenen Rizeli: “Çabuk doğru yatağa”
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

