Düzce’de kış uykusuna yatamayan Anne ayı ve 2 yavrusu dağlarda Off-Road yapanların karşısına çıktı. O anlar görüntülendi.
Düzce’nin yüksek kesitlerinde Şubat ayında yağan karla birlikte tam manasıyla kara kış yaşanırken kış uykusuna daha yatmayan ayılar dikkat çekti. Karla kaplı dağın ormanlık alanında anne ayı ve iki yavrusuyla Off-Road yapanların karşısına çıkması dikkat çekti.


0
Kış uykusuna yatamayan ayılar böyle görüntülendi
0
0
Bolu’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.
İlçede günlerdir etkisini sürdüren sıcak ve güneşli hava, yerini aniden bastıran sağanak yağışa bıraktı. Yağışla birlikte hava sıcaklığı yaklaşık 10 derece düştü. Mudurnu pazarında alışveriş yapan vatandaşlar, aniden başlayan yağış nedeniyle dükkan saçaklarının altına sığınarak korunmaya çalıştı. Yağışın etkili olduğu ilçede sürücüler ise kayganlaşan yollarda dikkatli şekilde ilerledi.
Yetkililer, ilçede yağışların aralıklarla devam edebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

