Düzce’de kış uykusuna yatamayan Anne ayı ve 2 yavrusu dağlarda Off-Road yapanların karşısına çıktı. O anlar görüntülendi.
Düzce’nin yüksek kısımlarında Şubat ayında yağan karla birlikte tam manasıyla kara kış yaşanırken kış uykusuna daha yatmayan ayılar dikkat çekti. Karla kaplı dağın ormanlık alanında anne ayı ve iki yavrusuyla Off-Road yapanların karşısına çıkması dikkat çekti.
Kış uykusuna yatamayan ayılar böyle görüntülendi
Otomobil 50 metreden şarampole uçtu: 2 kişi araçtan atlayarak kurtuldu
Karabük’te freni boşalan otomobil, yaklaşık 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi ise atlayarak kurtuldu.
Kaza, Üniversite Mahallesi Efsanur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Habibullah Ş. idaresindeki 74 AAB 181 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, park halindeyken iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metrelik yükseklikten aşağı yuvarlandı.
Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü Habibullah Ş. ile yanında bulunan C.B. araçtan atlayarak kazadan yaralı kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince merdivenle bulundukları yerden alınan yaralılar, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

