Karabük Postası tarafından
18 Kasım, 2021 08:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İlimiz Merkez ilçe ve köylerinde kış mevsimi süresince olumsuz hava şartlarıyla (kar yağışı, buzlanma, sis, heyelan vb.) mücadelede alınacak tedbirlerle ilgili konuları görüşmek üzere Vali Fuat Gürel başkanlığında ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile 2021-2022 yılı kış tedbirleri toplantısı yapıldı. Valilik Büyük Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Vali Fuat Gürel ve katılımcılara, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından kış mevsiminin rahat geçirilmesi için yapılacak çalışmalar ile güzergâhların durumu ve risk bölgeleri hakkında sunum yapıldı. Kış mevsimi dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzluklar ve alınacak tedbirlerle ilgili yapılan sunumun ardından, kış mevsiminde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için, ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlenerek, kış mevsiminde oluşabilecek olumsuz hava şartlarında alınacak tedbirler görüşüldü.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Batı Karadeniz Strateji Toplantısı Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenecek Batı Karadeniz Bölge Strateji Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Karabük’te gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek program kapsamında, bölge teşkilatlarının katılımıyla strateji toplantıları ve çalıştaylar düzenlenecek. Program, pazar günü yapılacak değerlendirme toplantılarının ardından sona erecek.

Toplantıya Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden gelecek teşkilat mensupları katılacak. Program kapsamında 10 ilin il başkanları, 109 ilçenin ilçe başkanları, il koordinatörleri ve teşkilat başkanları Karabük’te bir araya gelecek.

Bölge Strateji Toplantısı çerçevesinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum gerçekleştirilecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” başlıklı eğitim programıyla teşkilat mensuplarına hitap edecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı ise “Siyasal İletişim” konulu eğitim verecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Batı Karadeniz Bölgesi’nden gelecek teşkilat mensuplarını Karabük’te ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu toplantıların teşkilatların sahadaki koordinasyonunu güçlendirmesi ve ortak akılla belirlenecek stratejilere katkı sunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin