Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2022 13:15 tarihinde yayınlandı
0

“Kırma-Eleme Tesisi Yapım İşi” Sözleşmesi İmzalandı

Karabük İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve Çelik İmalat uhdesinde kalan “kırma-eleme tesisi yapım işi” sözleşmesi imzalandı.

Cumayanı Köyü mevkiine kurulacak olan; 400 ton/saat kapasiteli kırma-eleme tesisi (sabit konkasör) yapım işi sözleşmesi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve firma yetkilisi tarafından imzalandı.

Konuyla ilgili kısa bilgi veren Genel Sekreter Mehmet  Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi olarak 3 yıl önce bünyemize kattığımız plentimiz ile kendi asfaltını üreten bir kurum olma özelliğine kavuştuk. Fakat asfalt yapımında kullanılan malzemenin çoğunu dışardan ihaleyle temin ediyorduk. Sözleşmesini imzaladığımız ve Cumayanı Taş Ocağı’na kuracağımız kırma eleme tesisiyle artık asfalt malzememizi de kendimiz üreteceğiz. Ek hizmet binamızın olduğu sahada bulunan asfalt plentimizle arada mesafe olmaması sebebiyle de hem zamandan hem de yakıttan tasarruf etmiş olacağız. Böylelikle köylerimize daha fazla hizmet getirmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin