Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2022 13:15 tarihinde yayınlandı
0

“Kırma-Eleme Tesisi Yapım İşi” Sözleşmesi İmzalandı

Karabük İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve Çelik İmalat uhdesinde kalan “kırma-eleme tesisi yapım işi” sözleşmesi imzalandı.

Cumayanı Köyü mevkiine kurulacak olan; 400 ton/saat kapasiteli kırma-eleme tesisi (sabit konkasör) yapım işi sözleşmesi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve firma yetkilisi tarafından imzalandı.

Konuyla ilgili kısa bilgi veren Genel Sekreter Mehmet  Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi olarak 3 yıl önce bünyemize kattığımız plentimiz ile kendi asfaltını üreten bir kurum olma özelliğine kavuştuk. Fakat asfalt yapımında kullanılan malzemenin çoğunu dışardan ihaleyle temin ediyorduk. Sözleşmesini imzaladığımız ve Cumayanı Taş Ocağı’na kuracağımız kırma eleme tesisiyle artık asfalt malzememizi de kendimiz üreteceğiz. Ek hizmet binamızın olduğu sahada bulunan asfalt plentimizle arada mesafe olmaması sebebiyle de hem zamandan hem de yakıttan tasarruf etmiş olacağız. Böylelikle köylerimize daha fazla hizmet getirmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
AW724789 01
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 15:06 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ öğrencileri Bozok Film Festivali’nden iki ödülle döndü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, 4. Bozok Film Festivali’nden iki ödülle döndü.
Karabük Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı “Sarı Kanarya” ve “Körebe” belgeselleri, Bozok Film Festivali’nden ödüllerle döndü. “Sarı Kanarya” birincilik, “Körebe” ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen festivalde, fakülte öğrencilerinin hazırladığı belgeseller jüri tarafından ödüle değer bulundu.
Festivalin En İyi Belgesel Ödülü’nü kazanarak birincilik elde eden “Sarı Kanarya” belgeselinin yönetmenliğini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Melike Kaya üstlendi. Film ekibinde Zübeyde Okuyan, Yaren Tunçtop, Ayten Oruç, Buse Doruk ve Beyzanur Ergül yer aldı.
Birincilik ödülü, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ile Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar tarafından Melike Kaya’ya takdim edildi.
Festivalde üçüncülük ödülünü ise Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Yağmur Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı “Körebe” belgeseli kazandı. Belgeselin ekibinde Senanur Gündüz, Sümeyye Erdoğan, Melisa Yıldız, Muhammet Enes Çelik ve Semra Güler yer aldı.
“Sarı Kanarya” ve “Körebe” belgesellerinin danışmanlığını Doç. Dr. Burak Türten yürüttü.
Gala gecesine Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, oyuncular Haluk Piyes ve Yüksel Arıcı ile çok sayıda davetli katıldı.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, öğrencilerin önemli bir festivalde elde ettiği başarının üniversite adına gurur verici olduğunu belirterek, ödül kazanan öğrencileri ve danışmanlarını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin