Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2022 13:15 tarihinde yayınlandı
0

“Kırma-Eleme Tesisi Yapım İşi” Sözleşmesi İmzalandı

Karabük İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve Çelik İmalat uhdesinde kalan “kırma-eleme tesisi yapım işi” sözleşmesi imzalandı.

Cumayanı Köyü mevkiine kurulacak olan; 400 ton/saat kapasiteli kırma-eleme tesisi (sabit konkasör) yapım işi sözleşmesi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve firma yetkilisi tarafından imzalandı.

Konuyla ilgili kısa bilgi veren Genel Sekreter Mehmet  Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi olarak 3 yıl önce bünyemize kattığımız plentimiz ile kendi asfaltını üreten bir kurum olma özelliğine kavuştuk. Fakat asfalt yapımında kullanılan malzemenin çoğunu dışardan ihaleyle temin ediyorduk. Sözleşmesini imzaladığımız ve Cumayanı Taş Ocağı’na kuracağımız kırma eleme tesisiyle artık asfalt malzememizi de kendimiz üreteceğiz. Ek hizmet binamızın olduğu sahada bulunan asfalt plentimizle arada mesafe olmaması sebebiyle de hem zamandan hem de yakıttan tasarruf etmiş olacağız. Böylelikle köylerimize daha fazla hizmet getirmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin